Meteoguilleries

MeteoGuilleries mapaMeteoguilleries és un projecte coordinat i gestionat per MeteoVilatorta d'una xarxa d'estacions meteorològiques de l'entorn de l'espai natural Guilleries-Savassona que ofereix informació a temps real. 

El gener de 2017 es va signar un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Arbúcies Meteoguilleries per la gestió de les dades que genera l’estació conjuntament amb l’ajuntament, la difusió de les mateixes a la xarxa Guilleries i també el muntatge d’una nova webcam d’alta resolució que facilitarà imatges del municipi i del territori que l’envolta. Aquestes imatges seran de gran interès meteorològic i turístic, seguint el model de la resta de webcams.

Gràcies a aquest conveni, Arbúcies i MeteoVilatorta uneixen esforços per a la difusió de les característiques climatològiques del municipi, situat a la vall de la riera d’Arbúcies i a mig camí entre el massís del Montseny i les Guilleries, indrets de gran interès naturalista i mediambiental i que el fan molt proper al projecte que es gestiona a les Guilleries.

Enllaç: 

MeteoGuilleries