Publicació d'informes mensuals de dades

Creat el Dilluns, 27 Març 2017

A partir d'ara, cada mes es publicarà l'informe de les dades meteorològiques que ha anat recollint l'observatori durant el mes anterior. Aquest informe ha estat elaborat per Meteoguilleries gràcies al conveni signat amb l'Ajuntament d'Arbúcies el passat mes de gener del 2017. 

Enllaç: consultar els informes mensuals publicats

Notícia a La Selva TV

Creat el Dimecres, 01 Febrer 2017

La Selva TV ha publicat un petit reportatge que van fer a l'observatori municipal arran de la signatura del conveni de col·laboració amb MeteoGuilleries. 

Es pot veure el reportatge de Selva TV L’estació meteorològica d’Arbúcies s’integra dins de Meteoguilleries

   

L’estació meteorològica d’Arbúcies s’integra al projecte de Meteoguilleries

Creat el Dilluns, 09 Gener 2017

L’Ajuntament d’Arbúcies i Meteovilatorta han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’estació meteorològica d’Arbúcies s’integra a la Xarxa Meteorològica de les Guilleries-Savassona (meteoguilleries.cat).

Instal·lació Placa Solar

Creat el Divendres, 23 Setembre 2016

El dimecres 21 de setembre de 2016 s'ha instal·lat una placa solar per assegurar talls d'alimentació elèctrica a l'observatori i, d'aquesta manera, assegurar que no es perdin les dades de temperatura, humitat, direcció i velocitat del vent i pluja. 

S'està treballant en la implantació d'un sistema que permeti també actualitzar aquestes dades, i la publicació de les imatges que captura la càmera, al portal web en els casos de talls de subministrament elèctric. 

Web recuperada

Creat el Dimarts, 06 Setembre 2016

Des del 29 de juliol la pàgina web no estava disponible a causa de les obres d'ampliació de l'Institut Montsoriu, lloc on està ubicada l'estació meteorològica municipal. Avui 6 de setembre s'ha pogut restaurar la web.

També s'han publicat totes les dades meteorològiques que durant aquest període de temps l'estació ha continuat guardant amb normalitat. 

Disculpeu les molèsties.